WIE ZIJN WIJ?

 

 

DW-Projects uit Brakel uw partner voor algemene verbouwingen is een bedrijf gespecialiseerd in isolatiewerken, zolderrenovaties en algemeen schrijnwerk. Een jong en gedreven team dat streeft naar tevreden klanten. Werkgebied, vooral actief in Oost- en West-Vlaanderen.

 

 



Uw renovatie start bij ons!

 

 

Ons diensten

  Gyprocwerken

  Maatwerk

   Laminaat/Vinyl             Veluxen                    Isoleren                       Vloeren                  opstijgend vocht

                                                                                                                                                

Waarom kiezen voor gyproc?

Ben je bezig met verbouwen of restaureren? Met gyprocwerken werk je eenvoudig en snel. Lelijke wanden worden afgewerkt met wandplaten en met plafondplaten ziet je vals plafond er strak en netjes uit. Gyprocplaten worden gemaakt van gipskarton en zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en soorten. De vakman werkt het gyproc daarna netjes af door het te voegen, plamuren of te schilderen.

 

  • Eenvoudig te plaatsen

  • Licht in gewicht

  • Geluidsisolerend

  • Duurzaam en brandveilig

  • Perfecte afwerking

Naast het feit dat onze ๐—ฑ๐—ฎ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป over een uitstekende kwaliteit beschikken, is het ook zo dat we streven naar een ๐˜‚๐—ถ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ด๐—ฒ. Met een VELUX dakraam kies je simpelweg het origineel. Niet voor niets staat het woord VELUX al 75 jaar synoniem voor het dakraam. Wie aan een dakraam denkt, denkt aan VELUX.

Als schrijnwerker en interieurvormgever ga ik graag met u op zoek naar de perfecte uitwerking van uw project. Of het nu gaat om een kleine of grote opdracht, we bekijken samen wat mogelijk is. Maatwerk, kwaliteitsvolle materialen en een snelle service staan daarbij voor mij altijd centraal.

Liefst 30% van de warmte in huis ontsnapt via het dak. Wil je langer kunnen genieten van de warmte in huis, dan moet je dus zeker je zolder isoleren.

Heeft u al eens nagedacht over de isolatie van uw woning ? Heeft u een oude zolder die zo een andere bestemming kan krijgen en misschien uw hobbykamer kan worden ? Beslist iets om over na te denken en bovendien bespaart u zo ook een centje op uw energierekening !

Het Vlaams Gewest biedt een renovatiepremie. Deze premie omvat vier categorieën werkzaamheden, waarvan de tweede betrekking heeft op dakwerkzaamheden. Het bedrag van de premie bedraagt 20 à 30 % van jouw totale rekeningen met een plafond van 2.500 euro per categorie werkzaamheden. De dakisolatiepremie in Vlaanderen schommelt ook naargelang jouw inkomenscategorie.

    Benieuwd hoe we jouw interieur aanpakken?

    Zoek je een ervaren stukadoor die jouw pleister- en bezettingswerken tot een goed einde brengt?

    • Ervaren vakmensen

    • Nauwkeurige afwerking

    • Schilderklaar pleisterwerk

    • Nieuwbouw en renovatie

                       OPSTIJGEND VOCHT

    Als je opstijgend vocht wilt behandelen, is er eigenlijk maar één effectieve methode die je kunt uitvoeren: het injecteren van de muur. Bij het injecteren van muren worden er gaten in de muur geboord, die geïnjecteerd worden met een waterafstotend injectiemiddel

     

                         KELDERDICHTING 

    Last van een vochtige of natte kelder? We maken uw kelder waterdicht en opnieuw bruikbaar

     

    • Onderbouwde en resultaat verbindende garantie tot 30 jaar
    • Product garantie
    • Je woont terug in een gezond gebouw dat sterk in waarde gestegen is
    • Extra bescherming tegen ondergrondse waterdruk
    • De stabiliteit van je woning is niet meer in gevaar

     

     

     

    Adresgegevens

    Veldstraat 16

    9660 Brakel

    0470244168

    BTW 1006837333